Trilogia Estiu 1: Un Estiu Diferent eBook

ISBN 9788417515386
AUTOR(A) Jenny Han
FECHA 2019
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,25 MB
Emprende2020.es Trilogia Estiu 1: Un Estiu Diferent Image
La Belly mesura la vida en estius. Els hiverns només serveixen per comptar les setmanes que falten per arribar al mes de juny i marxar a la casa de la platja amb la Susannah, la millor amiga de la mare, i els seus fills, en Jeremiah i en Conrad. En Jeremiah és com un germà per a ella. En Conrad és el seu amor de sempre. Un amor impossible. Però aquest estiu és diferent. Ella ha canviat, i descobreix que atreu les mirades dels nois. En Jeremiah i en Conrad s’enfaden per qualsevol cosa. I la Susannah i la mare es comporten d’una manera estranya. Aquest estiu potser serà l’últim. O el primer.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Trilogia Estiu 1: Un Estiu Diferent en formato PDF. El libro Trilogia Estiu 1: Un Estiu Diferent en formato MOBI. El libro Trilogia Estiu 1: Un Estiu Diferent en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jenny Han. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

Aquest estiu és un moment ideal per rellegir aquest superèxit del 2006 que ara s'ha convertit en sèrie, i que compta amb actors i actrius com Aitor Luna, Michelle Jenner i Silvia Abascal. Durant el rodatge, vam poder parlar amb els protagonistes i el seu director, en Jordi Frades.

fanbooks.cat 10237568 JENNY HAN 3 La JENNY HAN, nascuda el 1980 als Estats Units, és l'autora de la sèrie d'èxit Estiu, que inclou: Un estiu diferent, Un estiu sense tu i Sempre ens quedarà l'estiu.La seva trilogia To all the boys I've loved before (Net˜ix ha fet una pel·lícula del primer títol) ha estat