Opus Dei, Una Esglesia Dins El Cor De L Esglesia eBook

ISBN 9788485031559
AUTOR(A) Benedicte Des Mazery, Patrice Des Mazery
FECHA 2005
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,93 MB
Emprende2020.es Opus Dei, Una Esglesia Dins El Cor De L Esglesia Image
Els seus detractors l’anomenen la Santa Màfia i fins i tot la Maçoneria Blanca. I en El codi Da Vinci es presenta l’Opus Dei com una organització maquiavèl·lica que no dubta a matar per protegir els secrets més ben amagats del Vaticà. Però, què és exactament? Com a periodistes, volíem descobrir la veritable cara de l'Obra de Déu, aquesta institució de l'Església catòlica el fundador de la qual, l'aragonès Josemaría Escrivá de Balaguer, va ser canonitzat l’any 2002. Tot i la negativa dels seus responsables a obrir-nos les portes, vam investigar durant dos anys i vam poder obtenir nombrosos testimonis d’antics membres a París, Espanya i Anglaterra. En el curs de la nostra immersió en la història, la doctrina i l'estructura d'aquesta organització tancada sobre si mateixa, hem pogut comprovar que la influència que exerceix en els seus membres és preocupant i que persegueix la recerca efectiva del poder; això la porta a mantenir relacions estretes amb diferents entitats que tenen poder de decisió, com ara universitats i empreses. Avui, enfortit per la santificació del seu fundador, l’Opus Dei s'organitza i progressa com un moviment poderós i secret dins el cor mateix de l'Església catòlica. El seu objectiu és clar: fer triomfar l'Occident cristià. Per tots els mitjans?
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Opus Dei, Una Esglesia Dins El Cor De L Esglesia con emprende2020.es. Lea el PDF de Opus Dei, Una Esglesia Dins El Cor De L Esglesia en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Opus Dei, Una Esglesia Dins El Cor De L Esglesia y otros libros de Benedicte Des Mazery, Patrice Des Mazery.

Corre el mes de agosto de 1917. Louis, un joven soldado francés convaleciente de sus heridas, recibe la orden de incorporarse a la unidad de censura postal del Ejército. Ha pasado tres años en el infierno de las trincheras, donde ha perdido las ilusiones y algunos dedos. Su labor será leer las cartas que vienen del fr...

L'església de Sant Joan de Lleida és un monument del municipi de Lleida protegit com a bé cultural d'interès local. Ha patit diferents modificacions a causa del pas del temps. La construcció actual es datada del 1895, segons els plànols no està acabada.