Conte De Riure, Conte De Plorar eBook

ISBN 9788466111645
AUTOR(A) Joles Sennell
FECHA 2005
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,16 MB
Emprende2020.es Conte De Riure, Conte De Plorar Image
En Noh i en Bar són dos germans pallassos. Un dia van a actuar a un país en guerra, i en veure tanta destrucció s'omplen de tristor i ja no poden fer riure, només poden fer plorar. A partir de llavors, quan actuen, l'únic que recullen són les llàgrimes dels espectadors. I no s'ompliran altre cop d'alegria fins que no arribi la pau.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Conte De Riure, Conte De Plorar en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de Conte De Riure, Conte De Plorar en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Conte De Riure, Conte De Plorar en tu teléfono, tableta o navegador!

Moltes de les fotos i els vídeos mostrats en aquest bloc s'han trobat a Internet i suposadament són de domini públic. Si alguna no ho és, si us plau fes-m'ho saber i les retiraré el més aviat possible.

El conte de la Ventafocs - Hi havia una vegada un home bo que va tenir la desgràcia de quedar vidu al poc temps d'haver-se casat. Anys després va conèixer a una dona molt dolenta i arrogant, però que malgrat això, va aconseguir enamor-lo ...